Smaakt jenever met prik? En yoghurt?

Smaakt jenever met prik? En yoghurt?

2 juni 2020 Recept 0


Sommigen mensen vinden alle drankjes met ‘ prik’ lekker, van cola tot sinas en bier. Jammer dat niet OVERAL koolzuur in zit. Vinden die mensen. Onno is zo iemand.

Of nou ja, Onno heeft een DrinkMate op kop weten te tikken. Als cadeau voor zijn vriendin, maar hij vindt ‘m zelf toch ook wel erg leuk. Een DrinkMate? Ja, dat is een soort SodaStream – een apparaat waarmee je kraanwater in verfrissend bruisend water verandert – maar dan luxer. Je kunt er namelijk alles koolzuurhoudend mee maken. ALLES!

Whiskey met prik

Dat whiskey met prik mogelijk is, wisten we al. Op YouTube is dat namelijk al een paar keer geprobeerd. Onder meer door de mannen van Whiskey Tribe, waar Onno en Martjan beiden fan van zijn. Of het een aanrader is? Daar gaat het niet om. Het kan, dat is het belangrijkste. Alles voor de wetenschap.

Yoghurt, jenever en dood bier

Dus staan er deze aflevering van Oeverloos Podcast drie drankjes klaar. Dood bier, dikke yoghurt en jenever. De vraag van vandaag: Smaken die ‘drankjes’ beter met prik? En… kun je er ├╝berhaupt koolzuur in krijgen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.