Proeven aan Bob

Proeven aan Bob

10 mei 2020 Algemeen 0


Onno en Martjan zitten weer eens bij elkaar. Op anderhalve meter welteverstaan. Het gaat deze aflevering – de vijfde van het seizoen – over Bob Dylan, goedkoop en duurder eten en wat er nog meer ter tafel komt.

Bob Dylan is misschien wel de belangrijkste popmuzikant en tekstdichter van de afgelopen zestig jaar en een cultureel-maatschappelijk icoon dat geen gelijke kent. Op 24 mei 2021 wordt hij 80. Om dat te vieren worden allerlei dingen georganiseerd. Zo komt de VPRO met een heuse ‘BOBcast’. Oeverloos Podcast kan natuurlijk niet achterblijven.

Bob Dylan of Nop Dylan

Hier een korte Bob Dylan-quiz. Vijf fragmenten. Eén vraag: Is het Bob Dylan of niet? Download de printbare versie van het ‘Bob Dylan of Nop Dylan’-quizformulier en speel mee! Weet het antwoord op de vraag bij het zesde en laatste fragment? Stuur jouw antwoord in via het contactformulier. Er is een leuke Bob Dylan-prijs te winnen.

Prijsproeven

De mannen slaan ook aan het proeven. Merken je smaakpapillen het verschil tussen versgeperste en uit zo’n plastic ding geknepen citroensap? En hoe zit dat met olijfolie? En vegan- en gewone boter? Onno en Martjan proberen het uit. Op anderhalve meter afstand van elkaar natuurlijk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.