Onno en Martjan maken een disstrack

Onno en Martjan maken een disstrack

27 september 2019 Algemeen 0
Oeverloos Podcast gaat rappen


Onno en Martjan hebben allebei een disstrack gemaakt. Benieuwd? De rapnummers zijn te horen in de meest recente aflevering van Oeverloos Podcast.

Een schreeuw om aandacht? Een laatste poging om luisteraars te interesseren voor de meest lo-fi podcast van Nederland? Wie zal het zeggen. Feit is dat de heren hun hiphop-debuut buitengewoon serieus hebben aangepakt.

Martjan kiest voor de Lil Nas X-aanpak

Martjan heeft een beat gekocht op Beatstars.com. Rapper Lil Nas X deed dat ook. Zijn ‘Old Town Road’, met een beat van de Purmerendse producer YoungKio, werd de langst regerende nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten. Martjan: “Ik dacht: Wat Lil Nas X kan, kan Martje ook.” Twintig euro en een bezoekje aan een opnamestudio later en de track Dertigersdilemma is een feit.

‘Onnolenghi’ gaat lo-fi en culinair

De disstrack van Onno verschijnt in twee versies. A capella en met beat. Zoals je kunt verwachten van ‘Onnolenghi’, gaat de hiphopparel vooral over Martjans eetgedrag. En dan vooral het feit dat hij van ‘slecht’ en weinig ‘classy’ eten houdt. Onno: “Terwijl ik als een keizer nip van wijntjes van Mondovino.”

Luister aflevering 12 van Oeverloos Podcast!

Luister Oeverloos Podcast op deze website SpotifyiTunes of Stitcher. Of pak de RSS feed er eens bij. Je kunt ook hieronder op play drukken…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.