Oeverloos Podcast genomineerd voor Online Radio Award

Oeverloos Podcast genomineerd voor Online Radio Award

12 september 2019 Algemeen 0
Stem op Oeverloos Podcast


Oeverloos Podcast maakt kans op een Online Radio Award. de podcast is opgenomen in de – enorm lange – lijst met online radioprogramma’s waarop je kunt stemmen. Tot 15 september kan het publiek stemmen.

Stem op ons!

Kwestie van even naar beneden scrollen en bij het vakje ‘Podcast’ zoeken naar Oeverloos Podcast. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties, maar dit jaar voegt de jury daar een wildcard-nominatie aan toe. Hiermee maken online stations en podcasts gericht op een niche onderwerp of doelgroep ook kans. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald.

Oké, je mag ook op iemand anders stemmen

Natuurlijk willen we graag winnen. Maar het is vermoedelijk beter van niet. Want laten we eerlijk zijn: Oeverloos is niet de beste podcast van Nederland. Misschien wel het meest lo-fi online radioprogramma. Hosts Onno en Martjan nemen het op met een mobiele telefoon, editen nauwelijks en bereiden zich niet voor. Wat dat oplevert kun je hier beluisteren. Of in jouw favoriete podcast-app.

Ons advies: Stem met je hart (en oren)

En wat die awards betreft: Stem op jouw favoriete podcast. Maar als je écht niet weet op wie je moet stemmen… Denk aan ons ;-).

Stemmen ziet er zo uit.

Update: Niet genomineerd!

Inmiddels zijn de nominaties voor de Online Radio Award bekend. Oeverloos Podcast zit er niet tussen. Jammer, maar misschien ook wel terecht. Gefeliciteerd voor de genomineerden en iedereen hartelijk dank voor het stemmen! En misschien tot volgend jaar…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.