6 vragen over Oeverloos Podcast

6 vragen over Oeverloos Podcast

29 januari 2019 Algemeen 0


Oeverloos Podcast is nu één seizoen onderweg. Het ‘programma’, waarin vrienden Onno en Martjan totaal onvoorbereid in een microfoon praten over het leven, roept nogal wat vragen op. Hier zijn de antwoorden.

Waar gaat Oeverloos Podcast over?

Overal! En nergens. Er zijn plannen om tot een concept te komen, maar het lukt de mannen ook zonder richting, voorbereiding of goed uitgedacht concept wel om het uur vol te praten. Als je iets hebt waar we het over moeten hebben, laat het ons weten. Wie weet komt het ter tafel.

Waarom?!

Goeie vraag! Omdat de halve wereld tegenwoordig een podcast heeft! En omdat Onno en Martjan iets te doen moeten hebben als ze afspreken. Soms is dat schaken of squashen, soms praten over het leven met een biertje in de hand en de voicerecorder aan.

Waar kennen Onno en Martjan elkaar van?

Ze hebben ooit bij elkaar in huis gewoond.

Verdienen Onno en Martjan hier geld mee?

Dat mochten ze willen! Nu we het er toch over hebben… Ze zoeken nog een sponsor! Interesse? Neem even contact op! Ze zijn niet al te duur. Met bier en nootjes kom je een heel eind. Sponsoren mogen ook gespreksonderwerpen aandragen. Uiteraard is het aan de hosts zelf of ze het daar dan ook echt over gaan hebben.

Hebben jullie een studio?

Nee! Ze hebben een mobiele telefoon met een voicerecorder-app. Werkt prima. Opnemen doen ze soms Onno en soms bij Martjan thuis. Daarom zijn er soms treinen of een parkiet te horen. Echte apparatuur kopen?! Misschien ooit. Voorlopig is dit een houtje-touwtje podcast zonder budget.

Kan ik een uitzending bijwonen?

Dat wordt lastig, tenzij je toevallig bij ons in Zwolle op bezoek bent. Voor sponsoren maken we graag een uitzondering. En als je wilt dat wij eens op jouw evenement of locatie komen bomen… Let us know!

Luister Oeverloos Podcast>>>

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.